Maailma on täynnä erilaisia lihaskunnon kehittämiseen ja vartalonmuokkaukseen ja -hallintaan suuntautuneita lajeja. Säännölllinen liikunta ylläpitää fyysisen kunnon lisäksi myös henkistä vireyttä. Kuitenkin yhtä tärkeää on aivojumppa. Aivot tarvitsevat riittävästi kiinnostavaa ja haastavaa tekemistä pysyäkseen hyvässä kunnossa. Oli sitten vanha tai nuori, joka päivä tulisi oppia jotain uutta.

Joskus kummastuttaa mikä saa ihmiset toimimaan niin kuin toimivat. Tai että voiko jonkun vempeleen tekijä tai suunnittelija rinta rottingilla kehua aikaansaannostaan. Työstään ja tekemisistään pitää voida olla ylpeä.

Tarkoitukseni ei ole ojentaa ja neuvoa, vaan kertoa ihmetyksistäni ja tuoda asioita muidenkin pohdittavaksi. Toivottavasti avata myös jotain uusia näkökulmia. (Joskus muinoin sanottiin, että ei vanha vittuile, vanha neuvoo. Kuinkahan nyt...)

Media myy kohulla ja hunoilla uutisilla. Hyvät uutiset eivät useinkaan kiinnosta. Tänne niitä voi kuitenkin ilmestyä, kun aihetta on. Niistä joku saattaa löytää sitä päivittäistä oppiakin.